Hreanul – Plantă capabilă să absoarbă sărurile din organism prin pori

frunzehrean

Încercați – nu veți regreta!

Frunzele de hrean vă pot ajuta, să scăpați de sărurile acumulate în organism, care pot provoca depuneri – cauza discomfortului și durerilor.

Iată o rețetă verificată și eficientă:

Luați doua frunze de hrean mari și proaspete. Înainte de culcare, înmuiați-le pe, ambele părți în apă clocotită șile puneți imediat pe spate, inclusiv pe gât. Înfășurați-vă cu tifon sau pânză. Ați putea simți o ușoară senzație de arsură, dar nude durere.

Dimineață, îndepărtați atent frunzele de hrean – dacă aveți multe săruri, frunzele sevor descompune. Observați pe care parte aveți mai multe depuneri. Repetați procedura decâte ori aveți nevoie – până când, pe frunze nu va mai rămâne sare.

Un an întreg veți avea senzația de confort:

Amestecați 200 gr de hrean, dat prin răzătoare, cu 3 l de apă fiartă șirăcită. Fierbeți amestecul timp de 15 min. și lăsați-l peste noapte la infuzat. Dimineață, îl strecurați șiîl dați la frigider. Beți câte 100 grame de soluție de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. Repetați cursul de doua ori cu pauze de 1 lună.

Rădăcina de hrean conține uleide muștar și enzimă. Dacă treceți rădăcina prin răzătoare, atunci aceste două componente utile formează uleiul alilic de muștar, considerat afi un antibiotic natural foarte puternic. Acesta luptă cu bacteriile din cavitatea bucală, nazală șidin gât.

În cazul traheitei, bronșitei și tusei de lungă durată, amestecați o lingură de hrean, dat prin răzătoare, cu trei linguri de miere și lăsați compoziția să, stea un timp. Mâncați câte o linguriță de 5 ori pe zi. Compoziția trebuie să se topească îngură.

Sănătate!