Remediul care lupta cu osteoporoza si durerile articulare

osteo

Durerile articulare apar de obicei atunci cand corpul nu sta intr-o pozitie normala, astfel incat articulatiile se lezeaza ceea ce genereaza dureri.

Osteoporoza la randul sau apare din cauza deficitului de calciu in organism. Din fericire exista un remediu in stare sa trateze, ambele afectiuni concomitent. Secretul remediului consta intr-un amestec special de seminte si miere, care este benefic atat pentru oase catsi pentru articulatii.

Pentru a prepara acest remediu vei avea nevoie de: 50 de g de seminte de dovleac, cinci linguri de seminte de susan, 3 linguri de stafide, 10 linguri de seminte de in, 50 g seminte de floarea soarelui, 50 g de grau boabe macinat, 1 kg de miere pura

Nu trebuie decat sa amesteci bine toate ingredientele, dupa care sa depozitezi remediul intr-un recipient de sticla.

Aceste remediu se consuma cate doua lingurite pe zi, una inainte de dejun si alta inainte de cina. Semintele sunt extrem de bogate in calciu si siliciu. Calciul trateaza osteoporoza iar siliciul reface articulatiile, astfel incat durerile in scurt timp vor disparea.

Osteoporoza: simptome

Majoritatea pacienţilor cu osteoporoză sunt asimptomatici, până în momentul apariţiei fracturii numită fractură de fragilitate. Cele mai comune locuri pentru fractură sunt: coloana vertebrală, şoldul şi antebraţul.

Fracturile vertebrale: două treimi dintre aceste fracturi sunt asimptomatice, dar în situaţiile simptomatice, durerea acută persistă între doua-sase săptămâni şi poate fi înlocuită, de durere cronică prelungită în cazul fracturilor severe.

Pacienţii acuză dorso-lombalgii acute sau cronice. Clinic se obiectivează accentuarea cifozei dorsale de diferite grade, redresarea lordozei lombare, scădere în înălţime, apropierea rebordului costal de creasta iliacă.

Dorsolombalgia acută se manifestă prin durere difuză şinu neapărat localizată la nivelul vertebrei afectate, însoţită de contractură musculară paravertebrală, limitarea mobilităţii segmentului afectat. De obicei, fracturile vertebrale sunt rezultatul sarcinii compresive asociate cu activităţile zilnice şi doar un sfert apar ca rezultat alunei căderi.

Fracturile non-vertebrale: secundare unui traumatism sunt uşor de diagnosticat clinic şi radiologic. Pacientul prezintă: durere acută intensă, semne locale de fractură. Fracturile de şold sunt cele mai grave consecinţe ale osteoporozei‚ ţinând cont de gradul crescut dedizabilitate şi mortalitate, peste 90% sunt asociate cu căderi de la acelaşi nivel.

Clinic membrul inferior este scurtat şi fixat în rotaţie externă. Aproape toţi pacienţii necesită intervenţie chirurgicală. Fracturile de antebraţ (mai ales treimea distală a radiusului) rezultă în urma unei căderi dela acelaşi nivel pe mână.

Post fractură 29-44% din pacienţi prezintă durere cronică persistentă, consecinţa cea mai frecventă este algodistrofia.