Poți începe de la acum – Dieta care te ajută să dai jos până la 10 kilograme într-o lună

dieta

Apa cu lămâie are multiple, beneficii, nu mai este un secret pentru nimeni. Numeroase, diete au inclus-o în ritualul zilnic, chiar dacă nu vrei să slăbești, apa cu lămâie îți va da energie și hidratare, dacă o vei consuma imediat după trezire.

Apa cu lămâie are un secret care te poate ajuta cu adevărat să slăbești un număr impresionant de kilograme, fără efort sau foame. Dacă, slăbitul este totuși obiectivul tău, trebuie să știi că apa cu lămâie are o schemă care te poate ajuta să dai jos kilograme bune într-o lună de zile.

Dacă ai probleme cu greutatea, dar nu ai timp sau vointa de a merge la sala, dacă dietele nu funcționează, uite cum poți scăpa de 10 kg în 30 de zile. Această, dietă este foarte simplu de ținut. Tot ce trebuie sa faci esteca, in fiecare zi, sa bei un amestec de suc de lămâie cu apa, inainte de prima masa a zilei.

Cantitatea celor doua lichide variaza, conform graficului de mai jos.

Retine ca, dupa ce ai facut acest lucru, nu ai nicio restrictie pe tot parcursul zilei, poti manca orice.

Ziua 1: sucul, de la o lămâie cu un pahar de apa,

Ziua 2: sucul, de la o lămâie cu 2 pahare de apa,

Ziua 3: sucul, de la o lămâie cu 3 pahare de apa,

Ziua 4: sucul, de la o lămâie cu 4 pahare de apa,

Ziua 5: sucul, de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa,

Ziua 6: sucul ,de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa,

Ziua 7: sucul ,de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa,

Ziua 8: sucul, de la 2 lămâi cu 6 pahare de apa,

Ziua 9: sucul, de la 2 lămâi cu 5 pahare de apa,

Ziua 10: sucu,l de la o lămâie cu 4 pahare de apa,

Ziua 11: sucul, de la o lămâie cu 3 pahare de apa,

Ziua 12: sucu, de la o lămâie cu 2 pahare de apa,

Ziua 13: sucul, de la o lămâie cu un pahar de apa,

Ziua 14: sucul, de la 3 lămâi cu 10 pahare de apa,

Apa calda cu lămâie bauta pe stomacul gol are proprietati diuretice puternice si accelereaza metabolismul! Asta, inseamna ca te scapa de retentia de apa din organism, iti pune metabolismul in functiune si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Iar aceste efecte se resimt si pe cantar.

Iată cum te ajută apa caldă cu lămâie să scapi de kilogramele în plus:

Îți detoxifiază pielea și corpul – Apacu lămâie iti curata sistemul digestiv de toxinele acumulate peste noapte in corpul tau. Lămâia este un diuretic natural si iti ajuta corpul sa se detoxifice. Continutul mare in vitamina C ajuta si el la eliminarea impuritatilor din sange si contribuie la o pielea mai curata si mai sanatoasa.

Îți alcalinizează corpul – Desi lămâia este un aliment acid, cand ajunge in corp devine unul din cele mai puternice alimente cu efect alcalinizator. Contine, atat acid citric cat si acid ascorbic, ambele foarte usor de metabolizat, care favorizeaza absorbtia mineralelor in sange.

Stimulează digestia – lămâia este un tonic digestiv. Iti ajuta stomacul la digestie si stimuleaza intreg tractul gastrointestinal si chiar, are un impact pozitiv bacteriei Helicobacter pylori. Daca, bei o apa plata cu lămâie in fiecare dimineata, te vei simti mai energic, vei scapa de constipatie si de toate neplacerile care vin la pachet cu problemele digestive.