Rodrigo Alves, cea mai îndrăzneață apariție de când a devenit femeie. Ce operație urmează să își facă

rodrigo

Cel mai controversat brazilian, Rodrigo Alves, își ia în serios noul “rol” de femeie… sexy!

Fostul “bărbat Ken”, cunoscut pentru numeroasele sale operații estetice, devine din ce în ce mai îndrăzneț: acesta s-a afișat în public într-o rochie ultra mulată și scurtă.

Roddy Alves, așa cum își spune de când a devenit femeie, se bucură de noul sau look și face parade de ținute sexy.

Îmbrăcată într-o rochie mini și mulată roșie, cu un decolteu îndrăzneț și cu picioarele date cu ulei, Roddy se pregătește deja de următoarea operație estetică.

Roddy Alves urmează să investească 25.000 de euro într-o operație care îi va face fața să pară mult mai feminină. “Voi arată ca un supermodel”, a spus Alves, care de curând a mărturisit că este transsexual.

rodrigo1
rodrigo1

“Potrivit medicilor. Corpul meu răspunde foarte bine terapiei cu hormoni. Pielea mea este foarte fină, dar fundul și coapsele mi se măresc, iar părul îmi crește mai repede”, a spus Alves.

Alves are planificată încă o operație în viitorul apropiat: să scape de mărul lui Adam.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și cu extensii de păr blond, modelul brazilian și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu noul look.

„Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a dezvăluit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat „fatal”. Și-a injectat silicon în abdomen pentru a-și construi pătrățelele pe care alțîi le obțîn după ani buni în sala de forță, și-a pus mușchi falși în brațe și și-a operat fața.