Debut glorios pentru Las Fierbinți! Câte milioane de oameni au urmărit serialul

lasfierbintidebut

Debut glorios pentru Las Fierbinți! Câte milioane de oameni au urmărit serialul. Încă de la începutul anului 2020, aproximativ două milioane de români au urmărit două sezoane mai vechi din serialul fenomen Las Fierbinți.

Debut glorios pentru Las Fierbinți! Câte milioane de oameni au urmărit serialul
Potrivit Cancan.ro, aproape 500.000 de persoane au urmărit de la începutul lunii ianuarie, serialul Las Fierbinți difuzat pe ProTv. Telespectatorii s-au împărțit între Las Fierbinți și seriale turcești.

În momentul de față, Pro Tv și Kanald au cele mai vizionate seriale. Cel mai nou serial difuzat pe Kanald, Mă numesc Zuleyha, a înregistrat o audiență colosală pentru un serial abia început.

De asemenea, și serialul Gulperi s-a bucurat de o audiență colosală pe timpul difuzării. Pe Antena1, cel mai urmărit serial a fost Băieți de oraș, cu actorul Mihai Bendeac.

Cine este omul din spatele serialului Las Fierbinți
Figurile emblematice din serialul Las Fierbinți sunt Firicel, Celentano, Geanina, Aspirina și primarul localității, dar și personajul inconfundabil Bobiță. Întotdeauna, serialul a stârnit hohote de râs și a reprezentat o adevărată rețetă a succesului.

La începutul anului 2020 a început un nou sezon al serialului, iar perspectivele sunt mai mult decât încurajatoare în ceea ce privește audiențele.

Dar puțini oameni știu care este personajul important din spatele acestui proiect. Dragoș Buliga este un om profesionist, care lucrează acum la un film de Hollywood.

Dragoș Buliga filmează în București pelicula ”The Asset”, iar în rolurile principale apar actori ”cu nume” – Michael Keaton, Samuel L. Jackson ȘI Maggie Q. „The Asset“ este produs de o echipă redutabilă i este regizat chiar de celebrul Martin Campbell, ”vinovat” pentru filmele din seria ”James Bond”.

„Samuel L. Jackson nu a sosit încă. Michael Keaton și Maggie Q sunt aici, sunt foarte cuminți, foarte liniștiți, cu foarte mult bun simț… chiar l-am văzut pe Michael Keaton vorbind cu oamenii de pe stradă, care-l opresc și nu are nicio problemă să vorbească cu ei. Este un exemplu pentru foarte mulți actori”, a declarat Dragoș Buliga într-un interviu