Ce face un bărbat ADEVĂRAT!

LUCRURI PE CARE UN BARBAT ADEVARAT LE FACE INTR-O RELATIE

 1. Te respecta si te iubeste pentru tot ce esti tu
  Poate ca nu este mereu de acord ,cu ce spui sau faci dar te iubeste. Nu pentru corpul tau, pentru lucrurile pe care le detii sau statutul tau, ci pentru tot ce reprezinti tu. Te trateaza cu respect si incearca sa te inteleaga, dar in acealasi timp isi doreste acelasi lucru in schimb.

 2. Se dedica in totalitate relatiei
  El este al tau si tu esti a lui. Este loial si stie foarte bine ca, intr-o relatie este nevoie sa lupti pentru a o mentine puternica si a depasi toate obstacolele. Intretine si hraneste relatia prin comunicare onesta si munca in echipa, insa nu va accepta sa fie doar el cel care face acest lucru.

 3. Te protejeaza atat fizic, cat si psihic
  Chiat daca stie ca poti, sa te aperi si singura in unele momente, este acolo pentru tine indiferent de situatie. Stie cand este nevoie sa trateze lucrurile intr-un mod calm sau intr-un mod mai agresiv pentru a te apara. Alaturi de el te simti ocrotita, protejata si stii ca nimic rau nu ti se va putea intampla.

 4. Te implineste intelectual si sexual
  Pe langa momentele in care, iti sopteste lucruri pasionale la ureche si te face sa te simti cea mai dorita din lume, te provoaca si mental. Poti cu adevarat sa ai dicutii profunde despre viata, viitor, planuri, trairi. Si toate acestea il fac sa fie de-a dreptul fermecator.

 5. Ia initiativa si nu se lasa dominat de orgoliu
  Stie ca tu esti cea mai importanta ,pentru el si nu se fereste sa abordeze problemele cu indrazneala si hotarare. Nu asteapta sa rezolvi tu si nici nu isi pune problema ca daca nu ai facut tu de ce ar face el.

 6. Este capabil sa ia decizii dificile
  Stie ca un barbat adevarat trebuie, sa ia decizii si sa faca anumite compromisuri. Nu incearca sa detina controlul ci mai degraba sa imbunatateasca orice situatie, indiferent cat de grea ar parea.

 7. Spune ceea ce gandeste mereu
  Nu ii este teama sau rusine sa spuna ceea ce gandeste. Te va contrazice si isi va spune parerea, fara sa-si piarda calmul, sau sa te faca sa te simti inconfortabil.

 8. Isi apara relatia
  Uneori familia, prietenii sau chiar oameni care nu va cunosc pot sa faca remarci nepotrivite sau isi dau cu parerea. Un barbat adevarat nu se lasa, manipulat de cei din jur si protejeaza integritatea relatiei, demonstrand ca stie exact ce simte, este capabil sa se exprime si sa-si protejeze partenera.

 9. Isi asuma atunci cand greseste
  Nu incearca sa arunce vina ,pe tine sau sa se victimizeze ascunzandu-si greselile. Pur si simplu este capabil sa constientizeze atunci cand a gresit, sa se scuze, sa invete si sa faca lucurile bine. A spune “imi pare rau” pentru el nu este un semn de slabiciune ci, din contra demonstreaza ca are incredere, curaj si integritate sa isi admita erorile si sa le corecteze.

 10. Isi urmeaza pasiunile si visele
  Nu este in totalitate definit de relatie. Iti ofera spatiu si tu trebuie sa ii oferi la fel lui. Este ambitios, increzator in fortele proprii si isi doreste sa ajunga cat mai departe si sa invete cat mai multe.

 11. Nu se lasa intimidat de ambitia ta
  Un barbat cu teluri inalte isi va dori langa el o femeie care sa ii semene si nu se va simti amenintat de independenta si motivatia ta personala. Un barbat adevarat te va incuraja sa lupti pentru lucrurile pe care sa ti le doresti si nu te va trage inapoi.

 12. Cauta solutii, nu scuze
  Indiferent cat de complicata ar fi orice situatie cauta mereu o varianta buna pentru amandoi. Iti ofera incredere, raspunsuri, solutii si nu se ascunde dupa deget in incercarea de a arata el bine in detrimentul tau.