Cine este și cum arată soția lui Tudor Chirilă!

Daca artistul nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre sotia lui Tudor Chirila nu stim prea multe lucruri. In afara faptului ca este mama celor doi fii care-i poarta numele lui Tudor, nu s-au scris foarte multe despre ea.

Cine este sotia lui Tudor Chirila?

La aceasta intrebare se raspunde foarte simplu. Iulia Mizgan, caci asa o cheama, este din Bistrita. Tanara de aproape 30 de ani a absolvit SNSPA in Bucuresti si lucreaza la un post de radio, in cadrul departamentului de marketing. Desi extrem de rezervat cu viata lui privata, Tudor Chirila mai ”scapa” din cand in cand cateo fotografie pe conturile lui de social media cu familia lui, aici incluzandu-i si sotia, iar reactia publicului este pe masura.

Primele fotografii cu cei doi au fost publicate de Cancan in 2013. Dragostea plutea in aer inca de atunci si continua sa o faca si acum. Trebuie sa spunem ca Iulia Mizgan a intrat in viata artistului fix dupa ce acesta s-a despartit de Andreea Raicu.

Tudor Chirila, unul dintre cei 4 jurați de la Vocea Romaniei, este unul dintre cei mai apreciati barbati din Romania. Nascut pe 28 mai 1974, fiul actritei Iarina Demian, si al comentatorului sportiv, Ioan Chirila, artistul este si actor, si muzician, si compozitor si producator.

Iulia Mazgan, iubita artistului de mai bine de patru ani, a născut un băieţel, al doilea copil al cuplului. Cu toate că au trecut doar trei luni de la naştere, proaspăta mămică şi-a recăpătat silueta.