Trecutul Andreei Pirui a ieșit la iveală!

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, este prezentată de Andreea Mantea și se bucură de un foarte mare succes. Show-ul matrimonial este filmat în Turcia. Puterea

Dragostei de află deja la sezonul al doilea, care se apropie de sfârșit.

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, este Jador. Acesta a încercat de nenumărate ori de a fi într-o relație, însă totul a eșuat. El își dorește foarte mult să se așeze la casa lui, fiind mai nerăbdător ca oricând să își întemeieze o familie.

De aceea, el s-a căsătorit de probă, în direct, în platoul unei emisiuni, cu o tânără blondină. Totul a fost doar o repetiție pentru marele moment și în spirit de glumă.

Noi imagini cu Andreea Pirui, de pe vremea când nu era cunoscută

Pe internet circulă mai multe imagini, în care apare Andreea Pirui. Imaginile sunt mai vechi, de pe vremea când Andreea era ceva mai tânără, fără operații estetice și nu era cunoscută. Înainte de a deveni concurentă la Puterea Dragostei, Andreea Pirui, câștiga foarte mulți bani dintr-un hobby de-al ei, pe când nici nu împlinise 20 ani. Ea a fost întotdeauna sinceră în legătură cu

trecutul său, râzând de multe ori despre acea perioadă din viața sa, de care dealtfel este foarte mândră. Ea câștiga foarte mulți bani dintr-un hobby de-al ei, pe când nici nu împlinise 20 ani. Deoarece acesteia îi place să danseze, a fost protagonistă în videoclipurile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Andreea Pirui, protagonistă în videoclipuri

Citeste continuarea