RO-ALERT 31 mai 2020: Ocoliți zona, incendiu major pe Metalurgiei, București

RO-Alert 31 mai 2020, autoritățile au emis o avertizare de extremă urgență prin sistemul RO-ALERT, la ora 19:22. Mesajul se adresează locuitorilor din București, care sunt atenționați că în zona bulevardului Metarulgiei se produce un incendiu major.

Mesjaul RO-ALERT din 31 mai 2020
„Incendiu major produs pe bulevardul Metalurgiei, degajari masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru trecerea structurilor de intervenție. Accesați canelele media din

aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU.”. Antena 3 a transmis imagini în direct, incendiul a fost anunțat prin sistemul 112, au fost trimise 6 mașini inițial, iar mai apoi au fost trimise 16 autospeciale și 3 autoscări.

Traficul pe bulevardul Metalurgiei este inrerupt pentru a facilita acccesul mașinilor de pompieri. Incendiul se produce în două hale, sunt degajări mari de fum. Suprafața incendiului este de aproximativ de 1000mp.

Flacara violentă și un puternic a generat și transmiterea mesajului RO-ALERT din 31 mai 2020.

Inchideți urgent geamurile fum toxic
Autoritățile recomandă cetățenilor care locuiesc în zona Metalurgiei să închidă urgent geamurile pentru că fumul degajat este foarte toxic.

Incendiu se manifestă puternic chiar și la o oră după ce 16 autospeciale intervin. Locuitorii de lângă hale este posibil să fie evacuați pentru a fi protejați de fumul toxic. Traficul este blocat în zona pentru a permite accesul mașinilor de interveniție.
Știre în curs de actualizare.