Cine e puștiul care a câștigat premiul de originalitate „Românii au talent”. La 4 ani, Vlad Ciobanu știe aproape 100 de poezii

Românii au decis, în cadrul marei finale „Românii au talent”, că premiul de originalitate merhe către Vlad Ciobanu, un băiețel de numai 4 ani care a interpretat o poezei patriotică, reușind să-i înduioșeze pe jurați. Băiețelul a câștigat premiul în valoare de 10.000 de euro.

La vârsta lui, Vlad știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea. Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate.

Vlad a învățat aflabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

La vârsta lui, Vlad știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea. Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat aflabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de YouTube, care a depășit 1 milion de vizualizări până în prezent. Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui.

Nu îi speri gândul că ar putea avea un copil genial, care se adaptează mai greu, spun doar că vor găsi soluții, chiar dacă recunosc că asta implică sacrificii. Micuțului îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții lui vor să-l îndrume spre actorie.

Dacă în 2019 a câştigat „Românii au talent” croitoreasa cu voce de aur, în acest an, sezonul 10 l-a avut câştigător pe Radu Palaniță, un adevărat „Frank Sinatra de România”.