Sfatul zilei 1 iunie 2020 pentru fiecare zodie. Zi GREA pentru o ZODIE

Berbecii 

sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Sunt destul de irascibili și obosiți în această perioadă și orice discușie poate degenera. Astrele vă sugerează să nu semnați și să nu luați decizii importante pe 1 iunie.

Taur

Taurii stau pe un butoi de pulbere și cu greu își stăpânescu calmul. Survin numeroase schimbări de program, așa că nu vă faceți planuri mari, pe termen lung. Fiți mai atenți că s-ar putea ca relația cu partenerul să aibă de suferit.

Gemeni

Ești în căutare de senzațional. Vrei să urci pe scenă și sa fii actorul care va face furori și care va fi aplaudat la finalul spectacolului. Asta se întâmplă pentru că nu va simțiți siguri pe voi și căutați validare la cei din jur.

Rac

Ești interesat de dezvoltare personală și ai idei care te inspiră și te ghidează spre găsirea liniștii și a echilibrului. Atât cariera, cât și viața sentimentală sunt pe lista priorităților tale și nu lași nimic la voia întâmplării.

Leu

Aveți grijă că debordați de entuziasm și nu este de bun augur de fiecare dată. În cazul de față, riscați să faceți anumite greșeli. Astrele vă recomandă să evitați discuțiile în contradictoriu, în special cu persoanele de sex feminin.

Fecioară

Nu știi ce vrei. Ești debusolat, vrei să faci mai multe lucruri odată și nu reușești să duci la bun sfârșit nimic din ce-ți propui. Fii mai chibzuit și prioritizează-ți agenda. Astfel, riști să pici într-o apatie totală. Poți să faci multe, nu uita asta.

Balanță

Astrele îți sugerează să îți înțelegi fricile și temerile atunci când vine vorba de asumare. Când este despre tine, nu ai voie să eziți. Tu ești cel mai important și trebuie să îți asumi responsabilități. Ai încredere în judecata ta.

Scorpion

Sunteți foarte stresați la locul de muncă, iar asta vă neșiniștește și în viața particulară și riscați certuri cu cei apropiați. Vă veți închide în voi, vă veți retrage și îi veți afecta pe cei din jur. Fiți mai relxați.

Săgetător

Fii deschis către schimbare, că vei avea parte de câteva surprize. Cel mai dificil lucru este dorința de a controla. Vrei să știi tot ce se întâmplă și cum. Lasă lucrurile să vină d ela sine și să se înrâmple cum vor.

Capricorn

Dimineața sunteți puțin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze relatiile sociale și cele sentimentale. Totuși, nu înepeți faceri noi, chiar dacă primiți propuneri tentante. Spre seară s-ar putea să aveți o întâlnire romantică.

Vărsător

Acordați mai multă atenție persoanelor mai în vârstă pentru că traversează niște probleme medicale despre cre, probabil, nu știți. Mare grijă și la relația cu partenerul, riscați discuții tensionate.

Pești

Aveți tendința de a critica, îndreptățit sau nu. Temperați-vă pentru că riscați discuții inutile și neplăceri oamenilor pe care îi iubiți. Profesional, nu semnați acte importante, pentu că s-ar putea să greșiți.