Sfatul zilei de miercuri, 3 iunie 2020. Zi GREA pentru 2 zodii

Berbec
Nimeni nu este mai plăcut decât să te relaxezi în mijlocul săptămânii, înconjurat de prietenii dragi. Profită de aceste momente pentru a căpăta amintiri frumoase.

Taur
Miercuri este o zi grozavă din toate punctele de vedere. La serviciu totul merge strună, iar în sânul familiei ești primit spre seară cu brațele deschise.

Gemeni
Orice lecție primită de la cei din jur este de ajutor. Ascultă sfaturile celorlalți și pune-le în aplicare, doar așa vei avea parte de o afacere de succes și o viață liniștită.

Rac
Astrele ți-au rezervat o zi frumoasă pe care să o petreci departe de casă, într-un loc liniștit și încărcat de armonie. Ce mai aștepți, fă-ți bagajele!

Leu
Ai parte de o zi neobișnuită, dar în sensul pozitiv. La început te vei enerva din cale afară, dar spre seară vei realiza că lecția de azi chiar ți-a prins bine.

Fecioară
Ambiția îți este pusă la încercare la locul de muncă, dar în cele din urmă vei ieși învingător. Și unde mai pui că vei primi și o mărire de salariu.

Balanță
Poți face orice-ți pui în gând, trebuie doar să-ți dorești asta din tot sufletul. Luptă mai mult pentru aspirațiile și visele tale.

Scorpion
Relația de cuplu trece printre perioadă dificilă, certurile și discuțiile fiind la ordinea zilei. Dacă nu lași mai mult de la tine vei rămâne singur.

Săgetător
Creativitatea și imaginația sunt la cote maxime azi. Lasă totul deoparte și implică-te în activitățile și pasiunile care-ți aduc o stare de spirit excelentă.

Capricorn
Recent ai trecut printr-o experiență neplăcută, dar acum este momentul să lași totul în urmă și să o iei de la capăt. Trecutul e trecut, punct.

Vărsător
Neliniștea din sufletul tău începe să se mai diminueze, dar asta nu înseamnă că ești pe deplin calm. Păstrează-ți cumpătul și nu te mai certa cu oamenii din jur.

Pești
Ești foarte bun în a da sfaturi pe care nu ești în stare să le urmezi deloc. Dacă ai impresia că oamenii te vor asculta în continuare te înșeli amarnic.

Loading...