Liviu Vârciu, prima imagine cu fiul său și al Andei Călin! Mesajul emoționant transmis de proaspătul tătic: „Al meu” / FOTO

Liviu Vârciu a devenit tătic în urmă cu aproape două luni, iar până acum a fost destul de discret în ceea ce privește detaliile

despre noul său moștenitor. Acum însă, pe măsură ce fiul vedetei a mai crescut puțin, Liviu Vârciu a decis să îl arate lumii, sau cel puțin…o parte din el.

Liviu Vârciu a publicat prima imagine cu fiul său
Vedeta le-a arătat fanilor ce activități desfășoară alături de cel mic
Ce mesaj emoționant a transmis Liviu Vârciu
Liviu Vârciu a postat prima imagine cu fiul său de când acesta s-a născut, însă nu așa cum probabil se așteptau fanii actorului.

Discreția însă se păstrează iar vedeta de televizune a lăsat la vedere doar…căruciorul în care fiul său este plimbat, fără nici o urmă de cel mic.

Era și de așteptat, având în vedere că Liviu Vârciu s-a făcut bărbat de casă și nu mai dorește să iasă în evidență, mai ales că are acum în grijă doi copii mici care necesită toată atenția și siguranța pe care tatăl lor le-o poate oferi.

Prima imagine cu fiul lui Liviu Vârciu
Alături de poza în care Liviu Vârciu apare alături de un cărucior de copii stă mesajul „La plimbare cu al meu”, semn că vedeta vrea să îi ofere fiului său un început de viață sănătos și tot necesarul de Vitamina D, toate acestea din surse naturale.