Raluca Turcan, mărturisiri despre coronavirus! „Am doi verișori care au murit de COVID-19. Erau tineri”

Desemnată vicepremier, Raluca Turcan a făcut câteva mărturisiri despre coronavirus! Astfel, aceasta a dezvăluit că doi verișori de-ai săi au murit din cauza COVID-19.

Mai mult de atât, aceasta a explicat că rudele sale nu ar fi decedat dacă nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus, cel care a declanșat o adevărată pandemie în întreaga lume.

Întrebată în emisiunea „În fața ta” de la Digi 24 dacă știe pe cineva care are coronavirus, Turcan a răspuns: „Am doi verișori care au murit din această cauză”.

Ce a spus Raluca Turcan despre coronavirus!
Vă readucem aminte că vicepremierul Raluca Turcan a îndemnat PSD să voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat de către Guvern, la fel de repede cum a făcut cu modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală.

Ea a adăugat că aşteaptă de la social-democraţi aceeaşi „mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia şi graţierea”.

„PSD să adopte proiectului de lege privind carantina şi izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!

Secţia PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 şi ne-a pus în situaţia de a nu mai putea lua decizia izolării şi a carantinării.

Guvernul a dezbătut şi a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislaţia privitoare la asistenţa medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare. Pericolul nu a trecut!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Viceprim-ministrul a precizat că mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor şi specialiştilor în luptă cu pandemia de coronavirus.