Ce a pățit Elena din Berceni după ce a vrut să facă o faptă bună pentru o pensionară „Nebunie la cumparaturi pe seara intr-un magazin, la vitrina de mezeluri coada mare si-n fata mea o batranica ii spune doamnei vanzatoare, cu vocea tremuranda:

Elena, o tânără din Berceni a avut parte de surpriza vieții ei la casa de marcat a unui supermarket. După ce a vrut să facă o faptă bună, s-a ales cu o poveste pe cinste, care a devenit virală.

Atunci când vrei să faci o faptă bună, uneori, te poți lovi de un scenariu complet diferit față de cel la care te gândeai, în primă instanță.

Elena din Berceni a ajuns la supermarket pentru a face câteva cumpărături, iar pentru că este om cu frica lui Dumnezeu și și-a dorit să facă o faptă bună, nu a mai stat pe gânduri și a și acționat.

Pe un grup de Facebook, tânăra a povestit cum a mers la magazin și a văzut că o bătrână a cerut numai câteva felii de parizer.

A vrut să facă o faptă bună, dar povestea a devenit virală
Pentru că acest lucru i-a adus un gol în suflet, Elena din Berceni s-a gândit să ceară mai mult parizer pentru bătrâna cu pricina, pe care să-l achite ea.

Mare i-a fost mirarea atunci când bătrâna i-a dat o replică ce a făcut această poveste să fie virală în mediul online.

„Nebunie la cumparaturi pe seara intr-un magazin, la vitrina de mezeluri coada mare si-n fata mea o batranica ii spune doamnei vanzatoare cu vocea tremuranda ,,3 feliute de parizer de pui, taiate cel mai subtire va rog” miloasa din fire ii adaug eu ,,puneti 500gr platesc eu” batrana m-a privit spunand ,,multumesc dar pisica mea mananca doar proaspat”

Am crezut ca lesin” a fost mesajul postat de Elena, tânăra din Berceni care a vrut să facă o faptă bună.