Prima declaratie a lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat la Survivor Romania 2021. Ce a aparut pe pagina lui de socializare?

Catalin Morosanu a fost eliminat aseara in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021 dupa ce Faimosul a recunoscut ca s-a accidentat foarte grav.

Catalin Morosanu a fost concurentul care a parasit competitia Survivor Romania 2021 in uralele Faimosilor, dar si a Razboincilor.

Moro a avut cel mai emotionant discurs si deopotriva toti concurentii au avut lacrimi in ochi atunci cand Daniel Pavel a anuntat eliminarea lui.

Morosanu a intrat pe portile Consiliului de Urgenta in carje si primul lucru a fost sa spuna ca accidentarea lui este foarte grava si chiar daca ar mai ramane in competitia Survivor Romania 2021,

asta ar insemna sa i se rupa meniscul, ceea ce este un risc extraordinar pentru cariera lui de sportiv, motivand ca vrea sa ajunga totusi in Romania pe picioarele lui.

Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 aseara in Consiliul de Urgenta
“Din punct de vedere psihic, traim in alta lume, traim intr-un Matrix. Sunt multe lucruri importante, realizam cat de egoisti suntem, cat de diferiti suntem, uitam de familie, de prieteni, ii ignoram.Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste si trebuie sa apreciem ce e in viata noastra.

Toti de aici o sa iesim si trebuie sa ne gandim ce am facut aici si poate o sa fim mandri sau nu si trebuie sa fim cum am intrat. Aici, ne dam mastile jos. Cand ne dam mastile, iese raul. Nu e un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat, am facut lucruri extraordinare,

am facut o echipa adevarata.Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne pupam,am trait si sentimente de mandrie. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic ca m-am comportat onorabil.

Fiti mai buni, sa va iubiti, eu vad altfel lucrurile acum. Planul e altul, fiti oameni adevarati, nu va pierdeti. Sa de Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe!”

Catalin Morosanu s-a accidentat foarte grav si are ruptura de menisc
Morosanu a fost extrem de apreciat si de rivalii sai din competitia Survivor Romania 2021, iar discursul lui Starlin l-a emotionat pe fostul Faimos care si-a luat la revedere de la el imbratisandu-l asa cum

fac marii luptatori care se respecta.La scurt timp dupa eliminarea lui Moro, pe pagina lui de Instagram a aparut si primul mesaj despre fostul concurent:”

Pentru Cătălin drumul la Survivor s-a oprit în această seară. Diagnosticul medicilor este unul dur: ruptură de menisc. Discursul lui de la final nu mai are nevoie de nicio prezentare. Forța Faimoșii, forța Sălbaticii!” scrie kanald.ro